• Deurintercomsysteem vervangen in appartementencomplex

 • Deurintercomsysteem vervangen in appartementencomplex

  Deurintercomsysteem

  Namens de VvE van 32 appartementen wil ik graag een offerte ontvangen voor de vervanging van het 16 jaar oude intercomsysteem. Het is een audio/videosysteem dat nogal wat storingen heeft. Wij ontvangen graag een aanbieding voor het demonteren van het huidige systeem en de levering en montage van een nieuw systeem.

  Intercomsysteem vervangen

  Ik wil graag mijn Siedle intercom systeem laten vervangen. De huidige is defect en ik wil graag een nieuw systeem in een simpele uitvoering. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald. I would like to replace my intercom audio in my flat (it is broken, as it fell on the floor). It is a SIEDLE intercom, simple audio one. Can you order a new intercom for me, and replace it at my place?

  Deurbel met intercom repareren of vervangen

  Ik heb een vrij oude deurbel met intercom en een elektrische deuropener. Ik vermoed dat deze beide vervangen moeten worden. Het (eenvoudig) intercomsysteem moet op de eerste verdieping binnen een appartement worden geïnstalleerd, de deuropener komt buiten het appartement in het trappenhuis.

  Deurintercomsysteem bij een VVE vervangen

  Namens de VVE van ons appartementencomplex zijn wij op zoek naar een bedrijf dat ons intercomsysteem kan vervangen. De huidige intercom is 11 jaar oud en vertoont verschillende gebreken. Het betreft een pand met 2 toegangen met in totaal 22 appartementen. Het systeem heeft een intercomfunctie en een deuropener functie. De klus: vervangen van een intercom voor 22 appartementen. In eerste instantie is een goede richtprijs voldoende. Dit als ori├źntatie van de kosten en mogelijkheden. Foto’s zijn bijgevoegd. Als u meer informatie nodig heeft kunt u uiteraard langskomen om de situatie te bekijken om tot een goede offerte te komen.
Bel: 06 27 27 33 65